Mijn naam is Elton de Palm, oprichter van By Torro in Zuidland.

Ik ben gediplomeerd Strength & Conditioning Coach en actief met het geven van trainingen, bedrijfstrainingen en het organiseren van sport vakanties en evenementen.

Van jongs af aan ben ik altijd met sport bezig geweest. Ik heb met ontzettend veel plezier gevoetbald, gebasketbald, gefitnest, gebokst en wedstrijden gezwommen op de Antillen. Door mijn grote affiniteit met sport ben ik na mijn middelbare school begonnen aan een sportopleiding, namelijk Sport & Bewegen (CIOS) met de specialisaties zwemmen, fitness en sportleider. Hieruit heb ik mij kennis en passie verder ontwikkeld voor het trainen en begeleiden van mensen die willen werken aan hun gezondheid.

Mijn doel is om mensen te motiveren, te inspireren en te begeleiden. Mensen te helpen aan een gezondere en actievere leefstijl en/of eventuele lichamelijke klachten te verminderen/voorkomen.

Mijn specialisatie is Functioneel trainen, waarbij ik werk met meerdimensionale bewegingen en verschillende bewegingsrichtingen om zo je hele lichaam optimaal te gebruiken. Omdat deze manier van trainen alle 5 sport motorische basisvaardigheden bevat, zoals: kracht, conditie, snelheid, mobiliteit en coördinatie. Deze vaardigheden staan centraal aan de kwaliteit en het beter worden in functionele bewegingen in jouw dagelijkse leven.

-Neptunuslaan 12, Zuidland
Algemene voorwaarden zijn van toepassing